Moeder van de ongeborene

Miss Tidwell, een Amerikaanse kunstenaar, werd geïnspireerd om deze prachtige afbeelding te schilderen van onze Gezegende Moeder die rouwt om de miljoenen geaborteerde baby's. Normaal gesproken duurt het maanden om een ​​foto als deze af te maken. Ze voltooide deze in twee uur.

Citaten van Moeder Teresa
met betrekking tot het doden van de ongeborenen

 

Het leven is een geschenk dat God ons heeft gegeven. Dat leven is zelfs in het ongeborene aanwezig. Een menselijke hand mag nooit een leven beëindigen. Ik ben ervan overtuigd dat het geschreeuw van de kinderen van wie het leven is beëindigd vóór hun geboorte, Gods oren bereikt.

Ik ben er zeker van dat alle mensen diep van binnen weten dat het kleine kind in de moederschoot een mens is vanaf het moment van conceptie, geschapen naar het beeld van God om lief te hebben en bemind te worden. Laten we bidden dat niemand bang zal zijn om dat kleine kind te beschermen, om dat kleine kind te helpen geboren te worden.

Jezus zei: 'Als je een klein kind ontvangt in Mijn Naam, ontvang je Mij. Voor mij is het leven het mooiste geschenk van God aan de mensheid, daarom zijn mensen en naties die het leven vernietigen door abortus en euthanasie de armsten. Ik zeg niet legaal of illegaal, maar ik denk dat geen menselijke hand mag worden opgestoken om het leven te doden, aangezien leven Gods leven in ons is, zelfs niet in een ongeboren kind. Dood het kind alsjeblieft niet. Ik wil het kind. Ik ben bereid elk kind te accepteren dat geaborteerd zou worden en het aan een getrouwd stel te geven dat van het kind zal houden en door het kind zal worden bemind. Alleen al in ons kindertehuis in Calcutta hebben we meer dan 3.000 kinderen van abortus gered. Deze kinderen hebben hun adoptieouders zoveel liefde en vreugde gebracht en zijn zo vol liefde en vreugde opgegroeid.

Door abortus doodt de moeder zelfs haar eigen kind om haar problemen op te lossen. En door abortus krijgt de vader te horen dat hij helemaal geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor het kind dat hij op de wereld heeft gebracht. Die vader zal waarschijnlijk andere vrouwen in dezelfde problemen brengen. Abortus leidt dus tot abortus. Elk land dat abortus accepteert, leert zijn mensen niet lief te hebben, maar geweld te gebruiken om te krijgen wat ze willen. Daarom is abortus de grootste vernietiger van liefde en vrede.

Ongeboren kinderen behoren tot de allerarmsten. Ze zijn zo dicht bij God. Ik vraag dokters in ziekenhuizen in India altijd om nooit een ongeboren kind te doden. Als er niemand is die het wil, zal ik het aannemen. Er heerst grote armoede in een land dat het mogelijk maakt het leven van een ongeboren kind te nemen - een kind geschapen naar Gods beeld, geschapen om te leven en lief te hebben. Zijn of haar leven is niet bedoeld om te vernietigen, maar om te leven, ondanks het egoïsme van degenen die vrezen dat ze de middelen missen om nog een kind te voeden of op te voeden. Ik zie God in de ogen van elk kind - elk ongewenst kind wordt door ons verwelkomd. Via adoptie vinden we dan een thuis voor deze kinderen.

Weet je, mensen maken zich de hele tijd zorgen dat onschuldige kinderen worden gedood in oorlogen, en ze proberen dit te voorkomen. Maar welke hoop is er om het te stoppen als moeders hun eigen kinderen doden? Elk leven is kostbaar voor God, ongeacht de omstandigheden. In Jesaja, hoofdstuk 43, vers 4, zegt God: 'Jij bent mij dierbaar en Ik heb je lief'.

We moeten niet verbaasd zijn als we horen over moorden, moordpartijen, oorlogen, haat. Als een moeder haar eigen kind kan vermoorden, wat rest ons dan om elkaar te doden.

De sterren rond het hoofd van Maria stellen de kroon van de Vrouw van de Apocalyps (12.1) voor: 'Een vrouw versierd met de zon, staande op de maan, en met de twaalf sterren op haar hoofd als kroon'. De grote ster is de ster van Bethlehem. De roze gekleurde bal in de linker benedenhoek is de aarde in beroering. De gloed van haar meest Onbevlekte Hart is een duidelijk teken van haar enorme liefde voor al haar kinderen, vooral de meest hulpeloze van allemaal.

Het heftige gehuil over dit afgrijselijke kwaad heeft haar mooie ogen zwart gemaakt. De beschermengel van de baby lijkt zowel bedroefd te zijn over de dood van zijn aanklacht als dankbaar voor de zorg en bezorgdheid van de Heilige Moeder.

De baby draagt ​​de vijf wonden van onze Dierbare Verlosser. Let op, zowel baby als Angel huilen en de handen van de baby zijn in gebed gevouwen. De reden dat de hand en nagels van de Gezegende Moeder vuil zijn, is omdat ze deze kostbare zielen moet scheppen en uitgraven uit vuilnisbakken, garagestortplaatsen en zoals in Wichita, Kansa, van een stapel die klaar is om begraven te worden met dode dieren op hun hondenpoel.

Zie voor kaarten van de moeder van de ongeborene:
http://www.nmia.com/~iuzzolin/Eucharistia/Ministries/tidwell.html

Waar komen baby's vandaan?

Gebed tot de Moeder van de Ongeborene

 

Heilige Maria, moeder van God,
zoals je onze Kleine Heiland voorhoudt voor de wereld
zie, doe voor ons voorbede bij uw zoontje,
voor het einde van het opzettelijk doden van leven in de baarmoeder.
Heilige onschuldigen, bid voor ons.
Amen.

Moeder van alle levenden, bid voor ons

Een moedersgebed

 

Geliefde aanwezigheid van God,
hoor ons gebed ...
Wij verzoeken in naam van de Allerheiligste Christus legioenen engelen om Uw geliefde kleintjes te beschermen.
We bidden dat engelen hun ogen en oren afschermen van datgene wat U beledigt.
We bidden dat engelen de handen blijven van degenen die de onschuld van kinderen willen kwetsen of verontreinigen.
We bidden voor groepen engelen van liefde, kracht en zuiverheid
om de lichamen en harten van uw kleintjes te beschermen.
We smeken geliefde Moeder Maria om de liefde in het hart van elke moeder te versterken en elke moeder te zegenen met de wijsheid, kracht en moed die nodig zijn om haar kind in deze tijd te beschermen.
Moge de vriendelijke raad van de gezegende Moeder Maria van wijsheid, liefde en vrede gehoord worden in het hart van elke moeder over de hele wereld.
We bidden dat het wonder van de raad van geliefde Maria gezinnen zal inspireren om van elkaar te houden. We bidden dat engelen van vrede en liefde de harten van alle families van de wereld mogen binnendringen. Moge er vrede heersen in huis, en zo in de wereld. Amen.

We vragen dit in de naam van Jezus, de allerheiligste Christus